Frequently Asked Questions

Deze gemeentes en hun deelgemeentes: Erpe-Mere, Herzele, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem, Oosterzele, Merelbeke.

Dit is niet mogelijk en bij wet verboden.

We hanteren een standaard tarief van 74 euro all in voor alle tuinen tot 400 vierkante meter. In dit bedrag zitten de werkuren, transport, materialen, producten én BTW. (Voor een bebouwd perceel van maximum 1000 vierkante meter hanteren we steeds het standaard tarief van 74 euro, ongeacht de oppervlakte van het gazon zelf.)Indien je gazon groter is dan 400 vierkante meter maken we graag een offerte op maat. We rekenen dan 12 euro / 100 vierkante meter excl. BTW voor het stuk boven de 400 vierkante meter.

Het gevaar voor het milieu bestaat als deze producten in het grondwater terechtkomen. Door te werken met de correcte dosering en een professionele verwerking van eventuele overschotten en afval zal de schade nihil zijn.

We raden aan om huisdieren minstens twee uur van het gras te houden na de behandeling. Je mag de nevel niet inademen maar van zodra deze weg is bestaat er geen gevaar voor de mens.

Als je de behandeling uitvoert meteen na het maaien is er kans dat sommige stukken van je gras toch kapot gaan. Het gras is dan immers kwetsbaar. Maai dus best je gras enkele dagen voor de behandeling. Nadien kan je best ook een aantal dagen wachten zodat het product voldoende kan inwerken.

We raden aan om 2 jaar te wachten bij een nieuw gazon alvorens het te behandelen.

Voor het beste effect behandelen we je gras wanneer het buiten tussen de 15 en 25 graden is. Na de behandeling mag het 2 uur niet regenen. Als er veel wind is kunnen we ook niet werken.

We zijn gespecialiseerd in behandelingen met chemische producten, voor andere onderhoudswerken kan je helaas niet bij ons terecht.

Ja, je kan ook bij ons terecht voor totaalbestrijding van onkruid en voor behandelingen tegen de buxusrups